Αρχική » Κατάλογος » ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ » ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΣΩΛΗΝΩΝ » Ο Λογαριασμός Μου  |  Περιεχόμενα Καλαθιού  |  Ολοκλήρωση Αγορών   

Κατηγορίες

Λογιστήριο
(Όχι Παραλαβές)
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
9:30-15:30
Επικοινωνία
ΤΗΛ.: 2102849284

info@technocosmos.grΜΟΝΩΣΗ ΣΩΛΗΝΩΝ 15Χ9 (δίμετρο τεμάχιο) 0,65EUR

Η μόνωση διατίθεται σε μία πλήρη σειρά διαστάσεων ικανά να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε εγκατάσταση. Το πάχος του μονωτικού υλικού είναι 6, 9, 13, 19 χιλιοστά και το εύρος της διαμέτρου των σωλήνων που μπορεί να τοποθετηθεί είναι από 6 έως 139 χιλιοστά. Η συσκευασία του είναι σε κομμάτια μήκους 2 μέτρων.
Τιμή ανά τεμάχιο
Η θερμική αγωγιμότητα είναι σε αναλογία με την ποσότητα του μονωτικού υλικού ανά μονάδα όγκου του μονωτικού. Όταν η πυκνότητα του μονωτικού υλικού είναι μικρή τότε η μεταφορά θερμότητας (σε μορφή ακτινοβολίας και ρεύματος) είναι σημαντική. Όσο η πυκνότητα αυξάνεται η μεταφορά θερμότητας μειώνεται με αποτέλεσμα να αυξάνεται και η θερμική αγωγιμότητα. Όταν οι τιμές της μεταφοράς θερμότητας ταυτιστούν με αυτές της θερμικής αγωγιμότητας τότε έχουμε για την συγκεκριμένη πυκνότητα του μονωτικού υλικού την ελάχιστη θερμική αγωγιμότητα του υλικού. Μετά από αυτό το σημείο η θερμική αγωγιμότητα αυξάνεται. Στην περίπτωση της μόνωσης από συνθετικό καουτσούκ υπάρχουν δύο περιπτώσεις αναφορικά με την πυκνότητα του μονωτικού υλικού: η πρώτη είναι να υπάρχουν στο μονωτικό πολλές μικρές κυψέλες αέρα που έχουν σαν αποτέλεσμα την αύξηση της πυκνότητας και η δεύτερη να υπάρχουν λίγες και μεγάλες κυψέλες που μειώνουν και την πυκνότητα αλλά και το κόστος.
Και στις δύο περιπτώσεις η θερμική αγωγιμότητα θα είναι μεγάλη αλλά η μονωτική ικανότητα θα είναι μικρή είτε μακροπρόθεσμα είτε βραχυπρόθεσμα.
Η μόνωση,περιέχοντας 100-120 κυψέλες ανά τετραγωνικό εκατοστό και έχοντας πυκνότητα 60-75 κιλά ανά κυβικό μέτρο, πλησιάζει την βέλτιστη σύνθεση για μονωτικά από συνθετικό καουτσούκ.
Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι η καλύτερη μόνωση είναι αυτή που συνδυάζει τον σωστό αριθμό και μέγεθος κυψέλων στο μονωτικό υλικό.


Κριτικές Your Website Title
Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης
ΓΩΝΙΑ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ½ ATUSA κωδ.92 ΑΡΣ-ΘΗΛ
ΓΩΝΙΑ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ½ ATUSA κωδ.92 ΑΡΣ-ΘΗΛ
ΤΑΦ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ¾ ATUSA κωδ.130
ΤΑΦ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ¾ ATUSA κωδ.130
ΤΑΦ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ½ ATUSA κωδ.130
ΤΑΦ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ½ ATUSA κωδ.130
 
ΠρομηθευτέςΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!
Στις παραπάνω αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.


Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση ή διευκρίνιση στο τηλέφωνο 2130325745
Τρόποι Αποστολής Επιλέξαμε να στέλνουμε τις παραγγελίες μας με την μέθοδο courier.
Η αποστολή γίνεται με όλες τις couriers και μεταφορικές εταιρείες μετά από δικής σας επιλογή και χρέωση. Η παραγγελία παραδίδεται στη διεύθυνσή που θα μας υποδείξετε σε μια μέρα από την εξόφλησή της,σύμφωνα πάντα με την διαθεσιμότητά της. Έτσι φθάνει έγκαιρα, γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε από τον χώρο σας. Ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30-15:30
| Όροι χρήσης Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε όλα μας τα προϊόντα. Ένας πλήρως ενημερωμένος κατάλογος που ανανεώνεται συνεχώς σας περιμένει. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας διαλέγοντας προϊόντα από τους καταλόγους μας ή να επιλέξετε την περίσταση για την οποία θέλετε να αγοράσετε και θα σας προτείνουμε τα ανάλογα προϊόντα. Μενού επιλογών υπάρχει στην αριστερή στήλη της σελίδας. Επίσης αν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο, για να το βρείτε γρήγορα συμπληρώστε την λέξη που ψάχνετε στο κενό πλαίσιο της αναζήτησης στη δεξιά στήλη. Αν θέλετε να δείτε κάθε προϊόν λεπτομερέστερα κάντε κλικ επάνω στην εικόνα του. Για προϊόντα που δεν υπάρχουν στο site μας ζητήστε τα στο τηλέφωνο 2108326954 | Τρόποι Πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό μας Η κατάθεση να γίνεται με το όνομα που θα εκδοθεί το παραστατικό πώλησης. Σε περίπτωση μεταφοράς από τράπεζα διαφορετική των παρακάτω, τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν τον καταθέτη αγοραστή.
    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΚΟΥΦΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
    IBAN: GR56 0171 0420 0060 4214 4048 047

    ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:
    ΚΟΥΦΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
    IBAN: GR9101101540000015400475032
| Προστασία Προσωπικών Δεδομένων To Technocosmos E-shop χρησιμοποιεί το μικρότερο δυνατό αριθμό προσωπικών δεδομένων των πελατών της με μοναδικό σκοπό την εκτέλεση των παραγγελιών. Δεσμευόμαστε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας αποστείλουμε διαφημιστικό υλικό το οποίο δεν έχετε ζητήσει. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται τα προσωπικά σας δεδομένα να δοθούν σε άλλες εταιρείες χωρίς την άδειά σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται από εμάς με μοναδικό σκοπό τη δική σας εξυπηρέτηση στο κατάστημά μας, σύμφωνα με το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003).