Αρχική » Κατάλογος » ΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΕΣ » Ο Λογαριασμός Μου  |  Περιεχόμενα Καλαθιού  |  Ολοκλήρωση Αγορών   

Κατηγορίες

Λογιστήριο
(Όχι Παραλαβές)
Ώρες Λειτουργίας
Δευτέρα - Παρασκευή:
9:30-15:30
Επικοινωνία
ΤΗΛ.: 2102849284 2108326954

info@technocosmos.grΛΙΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ VALROM AQUA CLEAN NG0.3 152,00EUR

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ
Γιατί απαιτείται ο καθαρισμός του νερού από τα λίπη ; …
για την αποφυγή της έμφραξης των σωλήνων
Τα οργανικά λίπη και έλαια δεν διαλύονται στο νερό,με αποτέλεσμα με τον καιρό να προσκολλώνται στα τοιχώματα των σωλήνων. Έτσι μειώνεται η εσωτερική διάμετρος του σωλήνα και επομένως και η ροή του νερού μέχρι το τελικό φράξιμο του σωλήνα.

… για την προστασία από τη διάβρωση και την κακοσμία
Στο εσωτερικό του αποχετευτικού συστήματος, τα λίπη τοποθετούνται στην επιφάνεια των σωλήνες με αποτέλεσμα να προκαλούν διάφορες χημικές και βιολογικές αλλαγές, τέτοιες όπως:
■Υδρόλυση
■Σαπωνοποίηση
■Οξείδωση
■Βιοχημική διάβρωση

… μικρότερες επιπτώσεις στους σταθμούς επεξεργασίας λυμάτων
Η επεξεργασία των υδάτινων λυμάτων οικιακής χρήσης, βασίζεται σε αεροβική επεξεργασία και χρησιμοποιεί φυσαλίδες αέρα και νερό εμπλουτισμένο με νερό.
Στο εσωτερικό των δεξαμενών επεξεργασίας λυμάτων, η παρουσία λίπους στην επιφάνεια του νερού μπλοκάρει την ελεύθερη ανταλλαγή οξυγόνου απαιτώντας έτσι μεγαλύτερο χρόνο για τον καθαρισμό.
Επιπλέον τα λίπη δεν απορροφώνται εύκολα από τους μικροοργανισμούς με αποτέλεσμα να απαιτείται η χρήση ειδικών μέσων απολύμανσης.
Τι προβλέπεται από τους κανονισμούς;
Οι διατάξεις καθαρισμού του νερού από τα λίπη πρέπει να εγκαθίστανται σύμφωνα με το Παράρτημα 1 του κανονισμού GD 188/2002 όσον αφορά στους ≪Τις τεχνικές προδιαγραφές για την περισυλλογή,επεξεργασία και αποβολή των αστικών υδάτινων λυμάτων – NTPA 011”, άρθρο 5 και των Ευρωπαϊκών προτύπων SR EN 12056-1:2002 Δίκτυα βαρυτικής αποβολής στο εσωτερικό των κτιρίων και SR EN 1825- 2:2002 – διατάξεις καθαρισμού λιπών≫.

Προβλεπόμενη Χρήση:
Οι καθαριστές λιπών τοποθετούνται για:
– κάθε τύπο πλυντηρίου πιάτων ποσότητας 0.3 l/s;
– νεροχύτες κουζίνας.

Χαρακτηριστικά:
Ροή: 0.3 l/s
Συνολική περιεκτικότητα: 48 λίτρα
Διαστάσεις σε mm: 380 x 460 x 390
Θυρίδα επίσκεψης : 300 O
Δυνατότητα συγκράτησης λίπους: 7 λίτρα
Δυνατότητα συγκράτησης άλλων ιζημάτων : 1 2 λίτρα
Περιεκτικότητα σακούλας ιζημάτων: 9.5 λίτρα
Βάρος : 6 kg

2 ετη εγγύηση


Κριτικές Your Website Title
Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης
ΠΟΔΟΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΑΜΙΚΤΙΚΗ ΖΕΣΤΟ/ΚΡΥΟ ΜΕ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΑΛ ΔΑΠΕΔΟΥ/ΤΟΙΧΟΥ
ΠΟΔΟΒΑΛΒΙΔΑ ΑΝΑΜΙΚΤΙΚΗ ΖΕΣΤΟ/ΚΡΥΟ ΜΕ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΑΛ ΔΑΠΕΔΟΥ/ΤΟΙΧΟΥ
 
ΠρομηθευτέςΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!
Στις παραπάνω αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.


Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση ή διευκρίνιση στο τηλέφωνο 2130325745
Τρόποι Αποστολής Επιλέξαμε να στέλνουμε τις παραγγελίες μας με την μέθοδο courier.
Η αποστολή γίνεται με όλες τις couriers και μεταφορικές εταιρείες μετά από δικής σας επιλογή και χρέωση. Η παραγγελία παραδίδεται στη διεύθυνσή που θα μας υποδείξετε σε μια μέρα από την εξόφλησή της,σύμφωνα πάντα με την διαθεσιμότητά της. Έτσι φθάνει έγκαιρα, γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε από τον χώρο σας. Ώρες λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30-15:30
| Όροι χρήσης Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε όλα μας τα προϊόντα. Ένας πλήρως ενημερωμένος κατάλογος που ανανεώνεται συνεχώς σας περιμένει. Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας διαλέγοντας προϊόντα από τους καταλόγους μας ή να επιλέξετε την περίσταση για την οποία θέλετε να αγοράσετε και θα σας προτείνουμε τα ανάλογα προϊόντα. Μενού επιλογών υπάρχει στην αριστερή στήλη της σελίδας. Επίσης αν ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο, για να το βρείτε γρήγορα συμπληρώστε την λέξη που ψάχνετε στο κενό πλαίσιο της αναζήτησης στη δεξιά στήλη. Αν θέλετε να δείτε κάθε προϊόν λεπτομερέστερα κάντε κλικ επάνω στην εικόνα του. Για προϊόντα που δεν υπάρχουν στο site μας ζητήστε τα στο τηλέφωνο 2108326954 | Τρόποι Πληρωμής Κατάθεση σε τραπεζικό μας Η κατάθεση να γίνεται με το όνομα που θα εκδοθεί το παραστατικό πώλησης. Σε περίπτωση μεταφοράς από τράπεζα διαφορετική των παρακάτω, τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν τον καταθέτη αγοραστή.
    ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΚΟΥΦΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
    IBAN: GR56 0171 0420 0060 4214 4048 047

    ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:
    ΚΟΥΦΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
    IBAN: GR9101101540000015400475032
| Προστασία Προσωπικών Δεδομένων To Technocosmos E-shop χρησιμοποιεί το μικρότερο δυνατό αριθμό προσωπικών δεδομένων των πελατών της με μοναδικό σκοπό την εκτέλεση των παραγγελιών. Δεσμευόμαστε για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας αποστείλουμε διαφημιστικό υλικό το οποίο δεν έχετε ζητήσει. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται τα προσωπικά σας δεδομένα να δοθούν σε άλλες εταιρείες χωρίς την άδειά σας. Τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται από εμάς με μοναδικό σκοπό τη δική σας εξυπηρέτηση στο κατάστημά μας, σύμφωνα με το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003).